Αλλαγή εκπροσώπου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου

 


Το Ανυπότακτο Αγρίνιο πιστό στις καταστατικές του δεσμεύσεις προχώρησε τη Δευτέρα 4-7-2022 στην εναλλαγή του εκπροσώπου του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου. Συνεπώς ο Λευτέρης Τηλιγάδας κατέλαβε τη θέση του Στέλιου Μερμίγκη έπειτα από 8 χρόνια.

Η εναλλαγή των αιρετών εκπροσώπων του Ανυπότακτου Αγρινίου κατά την θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου είναι μια επιλογή που αποτέλεσε το θεμέλιο της ανοιχτής συγκρότησης και της δημοκρατικής λειτουργίας μας. Μια επιλογή που δεν είχαμε την προηγούμενη θητεία αφού η εκλογή του αντιπροσώπου έγινε από τις περιφέρειες και συνεπώς η όποια παραίτηση τότε έδινε την κενή θέση σε εκπρόσωπο της πλειοψηφούσας αρχής.

Οι θέσεις της εκπροσώπησης για εμάς  δεν ήταν ποτέ ατομική υπόθεση. Σε ένα πλαίσιο προσωποκεντρικό όπου κυριαρχεί η θέληση για πολιτική καριέρα, η ατομική διαπραγμάτευση και το πολιτικό πάρε δώσε εμείς προτάσσουμε τη δημιουργικότητα του συλλογικού νου, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι για εμάς η «καρέκλα» δεν είναι τίποτα άλλο παρά το εργαλείο που μας δίνεται για να ακουστούν οι θέσεις και οι απόψεις μας.

Ο Λευτέρης Τηλιγάδας συνεχίζει επικεφαλής της κίνησης και μαζί με τα μέλη και τους φίλους του Ανυπότακτου Αγρινίου θα συνεχίσει να συμβάλλει στους συλλογικούς αγώνες για τη διεκδίκηση των μικρών και των μεγάλων αναγκών της πόλης.

Ανυπότακτο Αγρίνιο

Λαϊκή συνέλευση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ιδιωτικό και το δημόσιο

Ο τόπος μου;

Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται πάντα από τα κάτω