Σάββατο, 4 Μαΐου 2019

ΓΙΑΤΙ να ΜΗΝ ψηφίσετε «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ»
Παναγιώτης Κατσακιώρης - Ιατρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Ανυπότακτο ΑγρίνιοΓιατί δεν είμαστε πολιτικοί. Αυτοπροσδιοριζόμαστε και δρούμε ως πολίτες. Κι αυτό είναι η πολιτική. Γιατί οι δράσεις μας είναι ανιδιοτελείς. Δεν θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τις «δουλειές» σας – λαμογιές σας, εις βάρος του κοινού συμφέροντος.Να ΜΗΝ μας ψηφίσεις ρε!

Γιατί είμαστε δημότες, που στριφογυρίζουμε σ’ αυτό το τόπο, εργαζόμαστε, καταδιωκόμαστε, χρεωνόμαστε, κυνηγιόμαστε από μια ξενόδουλη, απαλή σαν βελούδινη φούντα «χούντα», αλλά διατηρούμε καθαρή τη μπάλα μας και την αξιοπρέπειά μας. Την παλεύουμε.

Γιατί το παρελθόν και το παρόν μας δεν χωράει σε κομματικά κλουβιά, δεν βάφεται με μικροπολιτικά χρώματα και δεν φοράει εμφυλιοπολεμικές εξαρτήσεις.

Και γιατί δεν εξαργυρώνεται και δεν εμπλέκεται ποτέ σε δοσοληψίες με κόμματα - συμμορίες εξουσίας, παράδοσης και λεηλασίας της χώρας και του λαού της.
(Όπως γραβατωμένοι ή νεομοδιστές ξεγραβάτωτοι σοβαροντυμένοι ρεμπεσκέδες υποψήφιοι -- κλοουνίστικων ιβέντς με καραμούζες ηχούσες στο εγκεφαλικό ηχείο του τσίρκου του κάθε φαντασμένου ονειροπόλου αγρινιοχολιγουντιανού κακομοίρη, χαμένου ή ευεργετημένου ή προσδοκούντα την βολή, τη δόξα ή και κονόμα -- προσπαθούν κι επηρεάζουν ενώ είναι μνημονιακοί ακόλουθοι. Ναι, αυτών των υποπροϊόντων των κεντρικών πολιτικών σχημάτων υποταγμένων ναιναίκων, πουλημένων στην Ευρωναζιστική Ένωση και στην παγκοσμιοποιημένη τοκογλυφική Λερναία Ύδρα υπερεθνικών τραπεζοοικονομικών συμφερόντων).

Να ΜΗΝ μας ψηφίσετε ρε,

Γιατί δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική μας προβολή ή και η οποιαδήποτε ατομική ανάδειξη ή εκμετάλλευση θέσης προς ίδιον όφελος. Δεν έχουμε τέτοιες φιλοδοξίες.

Γιατί δεν ελπίζουμε σε αυθεντίες και δήθεν πεφωτισμένους, αλλά στη συλλογική δράση.
Γιατί πιστεύουμε ότι το συμφέρον του «εμείς», επιφέρει το όφελος του «εγώ».

Γιατί η δημοκρατία, είναι ενεργή μόνον όταν στηρίζεται στη συμμετοχή ενεργών πληροφορημένων πολιτών. Απαιτεί δραστηριοποίηση των μελών της κοινωνίας.

Γιατί η Άμεση δημοκρατία του καταστατικού του ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥ, δεν προβλέπει αρχηγό, αλλά εκπρόσωπο/ους και τον/τους ανακαλεί και εναλλάσσει ανά πάσα στιγμή με τον οποιονδήποτε άλλον αποφασίζει η γενική του συνέλευση.

Να ΜΗΝ ψηφίσετε ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ,