Ανοιχτές «φωλιές» εγκληματιών


του Στέλιου Μερμίγκη





Ανοιχτές «φωλιές» εγκληματιών συνεχίζουν να επωάζουν τα «αυγά» του φασισμού τους

Είχα την εντύπωση ότι πέρυσι τέτοιο καιρό τα ηγετικά μέλη (και όχι μόνο), της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκαν για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Αν κατάλαβα καλά, τότε τα γραφεία στη Θεσσαλονίκη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, γιατί είναι ανοιχτά; Και πως βγαίνουν ανακοινώσεις, που καλύπτουν εγκληματικές πράξεις σαν αυτές που έγιναν στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης;

Μήπως κάτι δεν γίνεται σωστά από τη μεριά της πολιτείας;

Φαίνεται από τα γεγονότα ότι για τη διεύθυνση του ΕΠΑΛ στη Σταυρούπολη θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό να μπαινοβγαίνουν σ’ αυτό φασίστες μαχαιροβγάλτες και να επιτίθενται σε μαθητές στέλνοντας τους στο νοσοκομείο… οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος αντίδρασης!

Την ίδια όμως απάθεια έδειξε και το γραφείο διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα από το συγκεκριμένο σχολείο.

Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ;

Όσο για την υπουργό «εμπορίου» που παριστάνει αυτήν της παιδείας, αναγκάστηκε μετά από πίεση της αντιπολίτευσης να κάνει μια κατάπτυστη δήλωση δύο μέρες μετά. Μία δήλωση ίσων αποστάσεων!

Βέβαια δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό από την κυρία Κεραμέως αρκεί να θυμηθούμε την πρόσφατη δήλωση της με αφορμή την επέτειο της 28 Οκτωβρίου ότι: οι λαοί στο Β παγκόσμιο πόλεμο πολέμησαν ενάντια στο λαϊκισμό!!!

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι ορίζουν τις ζωές μας με τις αποφάσεις τους και τις επιλογές τους.

Ο κατήφορος για τον τόπο μας δεν θα έχει τέλος, αν δεν αποφασίσουμε εμείς να διατρανώσουμε ότι δεν πάει άλλο, όχι μόνο φρενάροντας τέτοιες πολιτικές, αλλά κυρίως αλλάζοντας ριζικά την κατεύθυνση της πορείας μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ιδιωτικό και το δημόσιο

Ο τόπος μου;

Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται πάντα από τα κάτω