Για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

 


Συμπληρώνονται 7 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με φυσικό αυτουργό τον Ρουπακιά στέλεχος της εγκληματικής φασιστικής και ναζιστικής "χρυσής αυγής" που ήταν ο ηθικός αυτουργός.

Σε αυτά τα χρόνια τα στελέχη και οι εμπλεκόμενοι του φασιστικού μορφώματος, έτυχαν προνομιακής μεταχείρισης.

Να παραλληλίσει κανείς τη στάση της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης απέναντι σε μιχαλολιάκους, κασιδιάρηδες, παππάδες, λαγούς, ρουπακιάδες και από την άλλη μεριά τον Ρωμανό, το Σακκά, τον Περικλή, την Ηριάνα, τον Βασίλη Δημάκη.


Φυσικά και η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, φυσικά και δεν είναι αμερόληπτη, φυσικά και δεν είναι τυφλή και ανεπηρέαστη.


Γαρίδα το χει το μάτι της και βασικός πυλώνας υπεράσπισης του αστικού κράτους είναι. Πάντα έτσι ήταν και κάθε μεμονωμένη εξαίρεση τον κανόνα επιβεβαιώνει.


Υπάρχουν κάποιοι που έχουν την αυταπάτη ότι η συρρίκνωση των εκλογικών της ποσοστών, η μη παρουσία της στη βουλή, το εσωκομματικό της ξεκατίνιασμα, σηματοδοτεί δημοκρατική νίκη.


Λάθος!


Το τσάκισμα του φασισμού, των φασιστικών εγκληματικών οργανώσεων, το ξεπάστρεμα των φιδιών που σέρνονται αναμεσά μας απαιτεί καθημερινή αποφασιστικότητα και εγρήγορση.


Αυτό δεν θα το κάνει καμιά αστική κυβέρνηση, καμιά «ανεξάρτητη» αρχή, αυτό δεν θα το κάνουν οι εφοπλιστές, τα ΕΣΠΑ, και η «δημοκρατική» ευρωπαϊκή ένωση.


Αυτή η «δημοκρατική ευρώπη» που ταυτίζει ναζισμό και φασιμό με τον κομμουνισμό, που ταυτίζει θύτη με θύμα, που το πολιτικό της προσωπικό αναζητεί λεξούλες για να μην ομολογήσει ότι η 9η ΜΑΗ είναι η μέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο.


Τον φασισμό θα τον τσακίσει μόνο ο ίδιος ο λαός, οι εργάτες και οι σύμμαχοι τους, στο βαθμό που θα συνειδητοποιούν ότι ταυτόχρονα και παράλληλα με την πάλη για την βελτίωση των συνθηκών δουλειάς και ζωής τους, για να γυρίσει προς όφελος τους ο τροχός, απαιτείται αγώνας για την ανεξαρτησία του από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς, για την ανατροπή της καπατιλιστικής βαρβαρότητας.


Σήμερα 7 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ίσως είναι όμως καιρός να πάρουν πρωτοβουλίες ουσιαστικές, όλοι αυτοί που επαιτειακά κάθε 18 Σεπτέμβρη βγάζουν ανακοινώσεις, μετέχουν σε πορείες, κάνουν συγκεντρώσεις, αφήνουν χώρο για προβοκάτσιες.


Ας ανοίξει η κουβέντα δημόσια και δυνατά για τα φασιστικά εκολαπτόμενα αυγά στα σπίτια μας, στη γειτονιά μας, στις δουλειές, στα εργοστάσια, τον τουρισμό, την υγεία, την παιδεία, τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, τους ναούς, τα 4μηνα, τα 8μηνα, τα βουνά, τα λιμάνια, στη μεθοδολογία υποψηφίων στις εκλογές κλπ...


Όσοι προβληματίζονται και διστάζουν για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουν τα φίδια του φασισμού και του ναζισμού τους παραπέμπω στη γνωστή αφίσα του θεάτρου σκιών "Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο καταραμένος όφις".


ΥΓ:        


Δήλωση της οικογένειας Φύσσα για το τέλος της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή:


Μετά από 5,5 βασανιστικά χρόνια δικαστικής διαδικασίας, κατά την οποία δεχθήκαμε έως και ύβρεις και απειλές από την πλευρά των κατηγορουμένων,  εμείς, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι. Η ώρα της απόφασης έφτασε.  


7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00. 7 μαρτυρικά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου, για εμάς η συνολική καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ είναι μονόδρομος.


Την ημέρα της απόφασης καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα του Εφετείου.


Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα


Μάγδα

Παναγιώτης 

Ειρήνη


Πηγή : https://tzortzopoulos.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ιδιωτικό και το δημόσιο

Ο τόπος μου;

Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται πάντα από τα κάτω