O φοβικος



Του Λεωνίδα Φραγκούλη


Τώρα  που απ' ότι φαίνεται θα αλωθούμε από τις οικογένειες των προσφύγων που θα αποικίσουν την πόλη μας και επειδή είδη τρέχουν τα σάλια της λύσσας, ίσως φανούν χρήσιμες κάποιες οδηγίες προκειμένου να αποφύγουμε το δάγκωμα.

Ο φοβικός ρατσιστής ξεχωρίζει από:
1) αποκαλεί τους πρόσφυγες "λάθρο".
2) ξεκινάει κάθε κουβέντα με το κλισέ " εσείς οι αλληλέγγυοι πάρτε τους στα σπίτια σας τους λάθρο".
3) διακηρύσσει ότι οι πρόσφυγες βιάζουν παιδάκια, αδερφές, μάνες και γενικά ότι κινείται ενώ θεωρεί πολύ πιθανό να  κινδυνεύσουν και οι αντρικοί κώλοι αφού αρέσκονται πολύ οι λάθρο σε αυτό, που γι' αυτό λέγεται και "Οθωμανικό".
4) φοβάται τις αρρώστιες που κουβαλούν οι λάθρο, γιατί ως γνωστόν όποιος μπαίνει σε μια βάρκα να περάσει σε ελληνικό νησί αρρωσταίνει από σπάνιες και αθεράπευτες ασθένειες.
5) φοβάται ότι θα αλωθεί η θρησκεία του...ναι αυτή που αντέχει 2019 χρόνια τώρα.
6) στην ουσία δεν χωνεύει κανέναν άνθρωπο ενώ έχει παρατηρηθεί ότι αρέσκεται να επιβάλει τιμωρίες και με αυτό το πρόσχημα κακοποιεί και τα ζώα.
7) συχνά είναι βίαιος σε δημόσιους χώρους αλλά κυρίως στο ενδοιοικογενειακό του περιβάλλον.
7) είναι οπαδός της άποψης "μακριά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας είναι", και αυτό είναι το πρόβλημα αφού δεν μπορεί να του εγγυηθεί κανείς την ακεραιότητα του κώλου του και, όπως είπαμε ήδη, οι λάθρο αρέσκονται στο Οθωμανικό.
8) επίσης φοβάται τα εξαρτημένα άτομα, τα ψυχικώς νοσούντα, τα ΑΜΕΑ πάσης φύσεως, τους Ρομά (εκτός και αν κάνει νταραβέρια μαζί τους), τους μελαμψούς γενικώς, τους φτωχούς, κλπ, κλπ,..
...........................................................
ο κατάλογος μπορεί να συμπληρωθεί με πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών. Παρακαλώ προσθέστε ελεύθερα :

Υ.Γ. Μπορείτε να κάνετε ένα γρήγορο τεστ προφέροντας απλά την λέξη "αλληλεγγύη". Αν σε 2'' δεν αφρίσει το δείγμα, τότε αισθανθείτε ασφαλείς μαζί του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ιδιωτικό και το δημόσιο

Ο τόπος μου;

Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται πάντα από τα κάτω