Το τσίρκο

Τον τελευταίο καιρό γίναμε θεατές σ'ένα απέραντο τσίρκο , προεκλογικό τσίρκο . Θηρία - πολιτικοί που περιφέρονται μανιασμένα στα τηλεοπτικά παράθυρα και τους δημοσιογράφους να κρατάνε το μαστίγιο του θηριοδαμαστή . Περιφερόμενοι γυρολόγοι που γυρνάνε σε πόλεις , χωριά και γειτονιές πουλώντας ότι διαθέτει ο καθένας ( προσόντα , εμφάνιση , ρουσφέτια , υποσχέσεις ) .

Τζωρτζοπούλου Αποστολοπούλου Ξανθή
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Κλόουν , γελωτοποιοί , διασκεδαστές με ψεύτικα χαμόγελα ( που θυμίζουν διαφήμιση οδοντόκρεμας ) , κονταροχτυπιούνται σε πλατείες και πεζοδρόμια , σε φανταχτερά εκλογικά κέντρα αλλά και σε κάτι άλλα κέντρα ( τα νυχτερινά ) , σε εκκλησίες και λιτανείες , είναι κυριολεκτικά παντού. Ας είναι καλά , μας έκαναν πάλι να γελάσουμε ! Το Ανυπότακτο Αγρίνιο λέει : Σταματήστε να είστε ΘΕΑΤΕΣ . Στις 26 Μαίου ψηφίζουμε το Ανυπότακτο Αγρίνιο . Εμπιστευτείτε ΠΡΟΣΩΠΑ , όχι Πολιτικές Παρατάξεις. Στηρίζουμε τον Στέλιο Μερμίγκη και όλους εκείνους που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε,
Την Κυριακή 26 Μαίου στηρίζουμε Ανυπότακτο Αγρίνιο . Εμείς που είμαστε αναποφάσιστοι , απογοητευμένοι , προβληματισμένοι. Εμείς που νομίζουμε πως δεν έχουμε επιλογή και αναρωτιόμαστε : τι να ψηφίσουμε ? Όλο τα ίδια και τα ίδια . Εμείς που δεν θέλουμε να σηκωθούμε από τον καναπέ του σπιτιού μας και να πάμε να ψηφίσουμε γιατί πιστεύουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει στον τόπο μας. Το Ανυπότακτο Αγρίνιο μας λέει : ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ . Εσείς που θα ψηφίσετε τους άλλους πρέπει να ξέρετε ποιοι είναι αυτοί οι Άλλοι . Είναι αυτοί που συνεχίζουν να υπόσχονται χάρες και διορισμούς . Είναι αυτοί που έχουν νομιμοποιήσει τη διαφθορά και τη διαπλοκή . Είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τα πολιτικά κόμματα ( και τα χρήματά τους ) για να κερδίσουν ψήφους ↭. Είναι οι παλαιοκομματικοί , οι επαγγελματίες πολιτικοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουν κάτι καινούργιο να προτείνουν . Είναι αυτοί που μας ζητάνε " μια νέα αρχή " ή " όλα από την αρχή " ή " αλλαγή σελίδας " . Άραγε πόσες " νέες αρχές " χρειάζονται ακόμα ? Τα τελευταία 40-45 χρόνια τους έχουμε δώσει αμέτρητες " νέες αρχές " . Αυτό πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ . Οι αυτοκρατορίες ΔΕΝ είναι Δημοκρατίες , είναι Ολιγαρχίες . Το Ανυπότακτο Αγρίνιο σας λέει : Ψηφίστε αυτούς που προάγουν τη Δημοκρατία ,τη Συμμετοχική Δημοκρατία , όπου ο πολίτης θα αισθάνεται πραγματικά δυνατός .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ιδιωτικό και το δημόσιο

Ο τόπος μου;

Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται πάντα από τα κάτω