Οικοδομούμε έναν ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ πόλο αντίστασης



Μια πραγματικά ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση, που έχει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο, αποτελεί το κατεξοχήν πλαίσιο δράσης για εμάς τους Ανυπότακτους.

της Αφροδίτης Σωτηροπούλου | Εναλλακτική Θεραπεύτρια - Νευρορεφλεξολόγος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Ανυπότακτο Αγρίνιο

Αγωνιζόμαστε για να είναι η Αυτοδιοίκηση θεσμός κοινωνικής προστασίας και όχι ένας ακόμη φοροεισπρακτικός μηχανισμός.
Όχι στους δήμους-φορομπήχτες με το δημότη-πελάτη.
Η συνολική μας προσέγγιση βασίζεται τόσο στην ανάγκη για συνολική ανατροπή των αντικοινωνικών, νεοφιλελεύθερων πολιτικών, όσο και στην άμεση δυνατότητα για βελτίωση της ζωής των κατοίκων.
Κόντρα στο ευρωπαϊκό σχέδιο της χρεοκοπίας μας προς όφελος του Ευρωπαϊκού Καπιταλισμού, έχοντας ευθύ, καθαρό και συγκεκριμένο λόγο, στήνουμε το δικό μας μετερίζι στον αγώνα στρεφόμενοι κατά των τοπικών ελιτ, που υπηρετούν τον συγκεκριμένο προσανατολισμό. Οι μνημονιακές δυνάμεις, με όποιο προσωπείο και εάν παρουσιάζονται στην Αυτοδιοίκηση, δεν εκπροσωπούν την κοινωνία και τις
ανάγκες της.
Οικοδομούμε έναν ισχυρό και μαζικό πόλο αντίστασης που θα εκφράζει τα φτωχά λαϊκά στρώματα που ζουν και δουλεύουν σε αυτήν, τους κατοίκους που εκτοπίζονται, τα θύματα της υφαρπαγής της λαϊκής περιουσίας με τους πλειστηριασμούς. Όσους και όσες χτυπήθηκαν περισσότερο από την κρίση: τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, τα καταστρεφόμενα μικροαστικά στρώματα, τους μικροεπαγγελματίες.
Μια κίνηση με τα μάτια στραμμένα στις ανάγκες της κοινωνίας, των εργαζόμενων, των νέων, πριν αλλά και μετά τις εκλογές.
Μια ασυμβίβαστη, αγωνιστική και ανυπότακτη κίνηση!!!!.
Με τους αγώνες μας μπορούμε να κερδίσουμε τα δικαιώματά μας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το ιδιωτικό και το δημόσιο

Ο τόπος μου;

Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται πάντα από τα κάτω